Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Vakantiehuizen bij cozycozy

Handig! Een uitgebreide vergelijkingswebsite voor vakantieaccommodaties

Het vinden van de perfecte accommodatie voor je volgende vakantie kan best een uitdaging zijn. Er zijn talloze websites om uit te kiezen die je allemaal willen helpen de beste deal te vinden. Voor pakketreizen zijn die er genoeg, maar wat is nou een hele handige website om allerlei vakantieverblijven met elkaar te vergelijken?

En hier komt dan Cozycozy.com om de hoek kijken, een vergelijkingssite die het eenvoudiger maakt om het juiste verblijf te vinden, of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement in de stad, een luxe villa aan zee, of een huisje in de bergen. Zij vergelijken de grote ‘jongens’ met elkaar, zoals, AirBnB, Booking.com, Expedia.com VRBO, Agoda, TUI Villas etc. En daar zitten hele leuke accommodaties tussen zoals Spaanse finca’s, Marokkaanse riads en cottages

Bestemmingen
Een selectie van bestemmingen

Zoeken op Cozycozy

Als je op zoek gaat naar een vakantie kun je de prettige filters gebruiken die de resultaten van je zoektocht al veel dichter bij jouw vakantiewensen brengen:

  • Prijs: maak gebruik van de handige schuif en bepaal je maximale budget!
  • Kies je type accommodatie, van bijzondere plekken tot villa’s.
  • Je ziet direct (in tegenstelling tot veel andere vergelijkingssites) bij welke organisatie je gaat boeken.
  • Je kunt zelfs filteren op annuleringsvoorwaarden!
  • Je kan filteren op de gemiddelde beoordeling
Filter je voorkeuren
Makkelijk een filter instellen met jouw voorkeuren

Heb je je selectie gemaakt, dan zoekt de website in de database naar alle passende opties voor jouw wensen en wordt je het resultaat voorgeschoteld met alle accommodaties op de kaart. Je ziet direct de kosten per nacht, de beoordeling, bij welke organisatie je boekt én de ligging van de vakantieverblijven op de kaart. Als je met de muis over de kaart beweegt zie je ook direct informatie over andere accommodaties op de kaart met direct de prijs. Handig!

Overzicht met kaart

Klik je links op een foto van een accommodatie, dan opent zich direct een galerij waarin je alle foto’s van die accommodatie ziet, in het groot. Heel handig, want je wilt uiteraard graag zien wat je eventueel gaat boeken.

Voorbeeld van een fotogalerij op cozycozy
De fotogalerij van een accommodatie

Klik je op het oranje ‘i’ icoontje, dan opent zich een pop-up met alle informatie van de accommodatie. Daar lees je alle belangrijke informatie zoals de voorzieningen, waarneer je kan inchecken en uitchecken, de beoordelingen en nog een keer een kaart met een meer preciezere ligging van het vakantieverblijf. En ook handig: het totale overzicht van je selectie. De plattegrond blijft op de achtergrond in beeld, je keert dus steeds terug naar het totale overzicht van je selectie.

Detailpagina van een accommodatie
Heel handig: alle noodzakelijke informatie in één overzicht

Vind je een accommodatie heel leuk, maar wil je toch nog even verder kijken? Klik dan op het hartje en het wordt in een tijdelijk favorietenlijstje geplaatst. En dat lijstje vind je dan weer makkelijk terug naast de ‘Filters’ knop, zo zie je een nog verfijnde selectie van de door jou gekozen accommodaties inclusief de ligging op de kaart:

Selecties van je keuzes op de kaart
Je ‘gelikete’ accommodaties inclusief ligging op de kaart

Jouw voordelen op een rij

Cozycozy.com heeft dus een aantal opties en handigheidjes die het een nuttige website maken voor het boeken van jouw vakantie, zoals deze voordelen:

  • Breed aanbod Je kunt op de website verschillende typen vakantieverblijven vinden: van hotels en appartementen tot vakantiehuizen en alternatieve accommodaties zoals hostels en glamping-opties.
  • Prijsvergelijking op één plek: Cozycozy toont de prijzen van verschillende aanbieders naast elkaar, zodat je de beste deal kunt vinden zonder zelf talloze websites af te speuren.
  • Makkelijk te gebruiken: De eenvoudige zoekmachine maakt het makkelijk om snel de juiste accommodatie te vinden. Met filters kun je gemakkelijk specificeren wat je zoekt.
  • Een belangrijke, overzichtelijke prijzen: Alle kosten worden duidelijk weergegeven, inclusief eventuele schoonmaakkosten en eventuele andere kosten, waardoor je op voorhand bent geïnformeerd
  • Filters voor het finetunen van je selectie: Met verschillende filters, zoals prijs, voorzieningen, en beoordelingen, kun je snel en makkelijk de accommodatie vinden die het beste bij jou past.
Meerdere type accommodaties
Verschillende type accommodaties, zoals slapen in een blokhut

Filteren op antwoorden van veelgestelde vragen

Als je op zoek bent naar een vakantieverblijf, heb je vaak een aantal specifieke vragen. Cozycozy.com probeert je hierbij te helpen door de antwoorden als filter aan te bieden. Voor soms meer specifieke informatie dien je nog wel even op de site van de partner te kijken.

Vragen over de locatie en omgeving

Cozycozy laat je alle accommodaties op een plattegrond zien en informatie over nabijgelegen bezienswaardigheden.

Vragen over voorzieningen in en bij de accommodatie

Je vindt gdetailleerde beschrijvingen en filters voor faciliteiten zoals het aantal slaapkamers, zwembaden, WiFi, en meer.

Of het vakantieverblijf kind- en of huisdiervriendelijk is

Je kunt filteren op kindvriendelijke of huisdiervriendelijke accommodaties.

Prijs en betalingsvoorwaarden

Informatie over de prijs wordt transparant vermeld met vermelding van bijkomende kosten. Bovendien ka je filteren op de flexibiliteit van de annuleringsvoorwaarden

Beoordelingen en betrouwbaarheid

Beoordelingen van eerdere gasten zijn zichtbaar, evenals (indien beschikbaar) informatie over veiligheidsvoorzieningen. En verder boek je de vakantieaccomodatie direct bij een grote betrouwbare aanbieder, dus geen vage websites.

Parkeren bij de accommodatie

Informatie over parkeergelegenheid bij de accommodatie wordt meestal duidelijk vermeld.

Fiatje 500 in Italie geparkeerd
Foto: Titia Doornbos Clevering

Populaire bestemmingen op Cozycozy

Cozycozy heeft een breed aanbod van accommodaties wereldwijd, maar er zijn een paar bestemmingen waar ze veel aanbod hebben:

Europese hoofdsteden

Grote steden zoals Parijs, Amsterdam, Rome, Berlijn, Barcelona, en Londen.

Populaire vakantiegebieden en eilanden

Zoals de Franse Rivièra, Toscane, de Spaanse Costa’s en eilanden zoals Ibiza, Kreta, Santorini, en de Caribische eilanden.

Bestemmingen in de natuur en skigebieden

Zoals in de Franse Alpen (Chamonix, Val d’Isère) en de Zwitserse Alpen (Zermatt).

Wandelgebieden

Zoals de Dolomieten, Schotse Hooglanden, en Amerikaanse nationale parken.

De grote steden in Amerika, Azië en Australië

Steden als New York, Los Angeles, Sydney, Bangkok, en Tokio.

De natuur in Zuid-Tirol

Wij vinden Cozycozy.com een superhandige site om een vakantieaccommodatie te zoeken! Soms dien je nog wel verder te kijken of de website van de partner voor nog meer gedetailleerde info over bijvoorbeeld annuleringsvoorwaarden. Maar over het algemeen biedt Cozycozy je al veel en handige informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken voor jouw vakantie. Dus check it out!

Foto’s/screenshots: cozycozy.com en Pixabay, tenzij anders vermeld

Dit vind je vast ook leuk om te lezen:

Deel dit blog ↓

Gerelateerde reisblogs

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven